jump to navigation

Dag 16, lørdag 09.09.06 – Portland og Bill Gaither Homecoming Konsert september 10, 2006

Posted by Svein-Martin Holt in USA2006.
trackback

En flott dag i byen, med besøk i en kinesisk have i ChinaTown, vel verdt et besøk.


Utenfor Rose Garden, hvor konserten skal vaere.

Vi er naa tilbake paa hotellet og om 3 timer starter konserten med Bill Gaither & His Homecoming Friends. Vi har sjekket forholdene og vi traff et godt voksent ektepar som iogsaa skulle paa konsert i kveld. De hadde akkurat parkert og var klare til konsert. Litt graaere i haaret enn oss, men sikkert like ivrige. 🙂

Vi har vaert rundt i byen, blant annet paa loerdags marked. Her var det et yrende liv med mange hjemmelagede produkter i tre, stoff, saape, etc. Vi kjoepte et flott fotografi av Mt. Hood, en kjent vulkan, godt synlig fra Portland.


Her er bilde av fotografen i hans «booth». Mt. Hood kan ses midt i bildet.

Det var litt tog aa se ogsaa, blant annet over denne flotte hevebroen.

Vi kommer tilbake med mer fra konserten i kveld. 

What A Great Evening!!

4 timer med forrykende gospel. Dette har vaert en fantastisk opplevelse, med flotte og roerende gospelsanger paa rekke og rad. De var der «alle» sammen, Gaither Vocal Band med Bill Gaither, Ernie Haase & Signature Sound, Jessy Dixon, Jeff & Sheri Easter og mange flere.

 


Torunn er her midpunktet i Signature Sound og jeg syns pianisten ser litt betatt ut jeg? Dette er spreke karer som sammen med Ernie Haase har et forrykende sceneshow. De er nok sammen med Gaither Vocal Band, «de stoerste» som var paa konserten.

Det hele endte som en lovsangskveld, med gripende sanger som roerte hjerte og sjel.

 
Fikk gjoert et par opptak for Radio Filadelfia og et nytt program som kommer, «The American Gospel Show». Det blir vel et par jingler av det. Haapet var aa faa huket tak i Bill Gaither, men han forsvant fort ut etter konserten og kom heller ikke ut i gangen ved salgsbodene. 😦 Jeff Easter og Jessy Dixon stilte ihvertfall opp.


Bassisten i Signature Sound stilte ogsaa opp til opptak. Han har en fantastsik basstemme, som bare maa hoeres.

Dette er noe som vi gjerne gjoer en gang til, og om det blir DVD aa faa kjoept av denne konserten, skal vi ha den. 🙂

Imorgen drar vi til Los Angeles med fly kl 07.00, saa naa maa vi koeye, skal vi faa staatt opp kl 4 imorgen. 🙂

Kommentarer»

1. mariane borge skakstad - september 11, 2006

Hei Kjære venner!
Vi er hos Fevangs på førbursdag og fikk oppdatering om deres fantastiske reise. Vi er skikkelig misunnelige på Gaither konserten. Skulle gjerne vært der. Kos dere videre og nyt dagene og hverandre. Takk for sjarmerende badebilder forresten!!!!!!!!!

Fortsatt god reise……

Klem fra Reidar og Mariane

2. Svein-Martin - september 12, 2006

Du likte badebildene Mariane? Likte Reidar de ogsaa?

3. Ole Petter Holt - september 12, 2006

Stadig morro og lese og se allt dere opplever. Nå må du ta deg litt av din kone også da bror, men det virker foresten som om hun har det ganske bra. Er ikke inne på bloggen vær dag da vi driver og pusser opp om dagen slik at vi snart kan flytte inn. Jeg regner med at det blir flere muligheter til og se mere siden. Kooos dere fortsatt masse. Klem fra Monica, Ole Petter og ungene.


Legg igjen en kommentar